Om mig

 

VÄLJ MAZZAGE FÖR

BÄTTRE MASSAGE!

Jag heter Miguel Astudillo Z.

 

Jag är certifierad massage- och friskårdsterapeut.

 

Några av mina områden:

- Triggerpunktsbehandling

- Gravidmassage

- Barnmassage

- Tinitus reducering

- Migrän kontroll

- Kroppsbalansering

- Djupmassage

 

 

 

Migrän, huvudvärk, nackspärr, ryggskott, stelhet eller vill du bara kunna koppla av?

Jag anpassar behandlingen efter just dina behov, din tid, din behandling!

 

Jag har valt att kalla mitt företag för MAZzage och Friskvård på grund av initialerna i mitt namn och att mitt företag grundades just i massagen!

Allt började med att jag själv hade lidit av svåra nack/ och ryggsmärtor.

Träning och massage var svaret på mina frågor om hur jag skulle kunna få ett smärtfritt liv!

Med dem erfarenheterna i bagaget, ville jag gärna hjälpa andra så, jag utbildade mig till Personlig tränare, Certifierad massör och Friskvårdsterapeut på Bergqvist massage och Friskvårdsutbildningar.

Jag drev min egen verksamhet i Norrköping med omnejd sedan år 2007 och jag har jobbat med både tuffa behandlingar hos bl.a. IFK Norrköping och på olika gym samt med sköna och avslappnade behandlingar på Fem-stjärniga span!

Hos mig hittar du en förstående terapeut som kan både lindra dina smärtor genom massage, stretch och träning, allting skräddarsytt efter dina önskemål och behov!

Hur hamnade jag, just i Göteborg?

Efter mer än 21 år, hittade jag åter till min första kärlek och hon råkade bo just här i denna härliga stad så, det är kärleken till henne som fick mig att flytta hit och påbörja ett nytt kapitel i vårt nya liv!

 

Hoppas du låter mig, hjälpa dig på vägen till ditt välbefinnande!

 

Vi ses!

MAECENAS IN RUTRUM

TRISTIQUE CRAMAGNA LIBERO.

 

 

Conseceur adpiscn in viamus imperdie the arcusiame maximus loremenais uisproin mauris pellentesque lacinia tellus commodo aliquet. Etiam dictum wcursus efficiur suspendise hendrers an pulvinaonec molestie ultrices pellentesque vulputate.

MAECENAS IN RUTRUM

TRISTIQUE CRAMAGNA LIBERO.

 

 

Conseceur adpiscn in viamus imperdie the arcusiame maximus loremenais uisproin mauris pellentesque lacinia tellus commodo aliquet. Etiam dictum wcursus efficiur suspendise hendrers an pulvinaonec molestie ultrices pellentesque vulputate.

Copyright @ All Rights Reserved